Home Geen categorie Eigen bidon (laten) bedrukken

Eigen bidon (laten) bedrukken

28
0
Bidon bedrukken voor tijdens een hardloopwedstrijd
Hardlopers tijdens een marathon voor een goed doel.

Bidon bedrukken voor hardloopevenement

Wanneer je een rondje gaat hardlopen of een bezoekje aan de sportschool brengt, neem je waarschijnlijk iets mee om uit te drinken. Dit kan een flesje zijn, maar veelal nemen sporters een bidon mee om uit te drinken. Bedrijven kunnen hierop inhaken door bidons in te zetten als giveaway of relatiegeschenk, waarbij zij de zijkanten van de bidon laten bedrukken om zo de naam en/of het logo van hun bedrijf weer te laten geven. Dit is een slimme manier om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten, en daarnaast voorziet het de klant van een behoefte. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om bidons te laten bedrukken en weg te geven als giveaway. Grote sportevenementen zoals hardloopwedstrijden zijn hier zeer geschikt voor.

Ideaal voor marathons

Een voorbeeld van een hardloopevenement waar veel mensen op af komen en waar veel aandacht voor is in de media zijn marathons. Neem de marathon van Rotterdam bijvoorbeeld. Hier wordt zelfs op televisie aandacht aan besteed. En wat te denken van al die toeschouwers langs de looproute? Grote kans dat er veel bidons achterblijven op de weg die weer worden opgepikt door de toeschouwers als souvenir.

Waarom bidons laten bedrukken?

Bidons bedrukken met tekst of logo is dus een ideale kans voor bedrijven om naamsbekendheid op te bouwen. Een giveaway of relatiegeschenk moet voldoen aan een aantal eisen. Ten eerste moet het object voldoende ruimte hebben voor bedrukken, zodat de naam en/of logo van een bedrijf duidelijk te zien is. Ten tweede moet een giveaway functioneel zijn, de potentiële klant moet er ook daadwerkelijk iets aan hebben. Immers ontstaan hierdoor eerder positieve associaties met een bedrijf. Ten derde is het handig wanneer een giveaway mobiel is, zodat het op meerdere plaatsen te zien is. Hierdoor wordt de kans alleen maar groter dat de giveaway het bedrijf optimaal promoot. Ten slotte zegt een keuze voor een giveaway ook iets over het bedrijf. Een bidon zorgt voor een sportievere uitstraling, wat een bewuste keuze kan zijn.

Soorten bidons om te bedrukken

Het fijne aan bidons is het feit dat er meerdere soorten zijn en dat deze allen prima betaalbaar zijn. Zo zijn er aluminium en specifieke sportbidons die al voor een spotgoedkope prijs besteld kunnen worden. Ook het laten bedrukken van deze bidons is in de regel uiterst betaalbaar. Plastic bidons, luxe bidons, bidons met snelsluiting, Dopper bidons, transparante bidons, bidons met koelelement… de keuze is enorm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER