Home Geen categorie Nike VaporFly 4% Flyknit

Nike VaporFly 4% Flyknit

126
0
De nike vaporfly 4% Flyknit hardloopschoen

Nike staat bekend als één van de meest innovatieve merken betreffende hardloopschoenen. Zo lanceerde Nike onlangs nog de Nike (Zoom) Pegasus Turbo, een wedstrijdschoen met de beste cushioning Zoom X Foam. Nu is Nike nog een stap verder gegaan wat resulteert in de Nike VaporFly 4% Flyknit hardloopschoen. De zool van deze hardloopschoen is verstevigd met een carbonplaat die ervoor zorgt dat je afzet nóg explosiever wordt. Deze carbonplaat is omringd door het Zoom X Foam wat een energie return van 85% geeft. Hierdoor zet de tussenzool zich heel erg snel terug in zijn oude vorm bij iedere stap die je maakt.

De zool: carbon + Zoom X Foam

Zoals hierboven al even kort vermeld kwam Nike een tijdje terug met haar allerlichtste zool genaamd: Zoom X Foam. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat Zoom X een energy return van 85% levert. Je energie wordt dus beter omgezet in een voorwaartse beweging. Deze zool heeft Nike in de VaporFly 4% Flyknit verstevigd met een carbonplaat. Deze carbonplaat zorgt ervoor dat je bij iedere stap nog meer voorwaarts wordt gestuwd.

RECENSIEOVERZICHT
Gewicht
Pasvorm
Look
DELEN
Vorig artikelEigen bidon (laten) bedrukken
Volgend artikelNike Pegasus (Zoom) Turbo
Een fanatiek hardloper met passie voor het internet en alles wat daarbij komt kijken. Sinds 2014 overgestapt van voetbal naar het hardlopen en gelijk verknocht aan het lopen! helemaal weg van On Running hardloopschoenen . Zijn ervaring en tips zal hij delen op deze website!

LAAT EEN REACTIE ACHTER