Home Hardloopschoenen On Running Cloudflash Neon – Dé perfecte hardloopschoen

  On Running Cloudflash Neon – Dé perfecte hardloopschoen

  2651
  4
  On Cloudflash Neon hardloopschoen

  On Running Cloudflash Neon

  Waar we On Running kennen van innoverende hardloopschoenen zijn ze dit keer verder gegaan. Ze hebben hun eigen design geoptimaliseerd tot in perfectie. Het resultaat? The Cloudflash Neon. De zool van deze hardloopschoen bestaat uit 14 gepatenteerde Cloud elementen. Deze elementen transformeren de energie van de hardloper beter in een voorwaartse beweging. De pasvorm van deze hardloopschoen is perfect en zit direct lekker. Naast het feit dat hij direct lekker zit valt vooral het gewicht van de schoen op; dat is er niet! De schoen is zo ontzettend lichtgewicht.

  De zool; Speedboard genaamd

  On heeft haar design geoptimaliseerd tot in perfectie. Waar ze bij vroegere modellen nog gebruik maakte van een “tussenzool” is daar bij de Cloudflash geen spraken van. Hierdoor komt het totale gewicht van deze schoen op een 220g wat extreem lichtgewicht is!

  De Cloudflash Speedboard, vormgegeven in Pebax (een polymeer die 20% lichter is dan andere polymeren), is nu direct op de zool van de schoen gemonteerd. Bij bijvoorbeeld de On Running Cloudflow zat hier een zogenaamde “tussenzool” tussen. Naast het feit dat de schoen hierdoor een stuk lichter is geworden voelt de schoen nu ook directer; er zit immers minder materiaal tussen je voet en de grond!

  De offset (verschil in hoogte tussen hiel en de tenen) bedraagt bij deze schoen 5mm (0.2 inch). Hierdoor is deze hardloopschoen uitermate geschikt als wedstrijdschoen.

  Een prachtig design

  De On Running Cloudflash Neo is prachtig vormgegeven. De schoen bestaat uit een ultra lichte nano-mesh. Naast het feit dat deze mesh niets weegt ziet het er ook nog super snel uit. De mesh is ademend. Je voeten krijgen dus voldoende zuurfstof én mogelijkheid om de warmte kwijt te geraken.

  Deze hardloopschoen bestellen

  Ben je overtuigd van de On Running Cloudflash en wil je hem graag bestellen? Dat kan via deze link

  RECENSIEOVERZICHT
  Vormgeving
  Pasvorm
  Gewicht
  DELEN
  Vorig artikel5 tips om door je motivatiedip te knallen
  Volgend artikel15 motivatietips om te gaan hardlopen
  Een fanatiek hardloper met passie voor het internet en alles wat daarbij komt kijken. Sinds 2014 overgestapt van voetbal naar het hardlopen en gelijk verknocht aan het lopen! helemaal weg van On Running hardloopschoenen . Zijn ervaring en tips zal hij delen op deze website!

  4 REACTIES

  1. Ik heb hem 2 dagen geleden ook aangeschaft en ik moet zeggen wat zitten ze lekker. Normaal loop ik blaren als ik voor het eerst op een nieuwe schoen hardloop maar nu helemaal niets! Het gewicht is echt perfect; het lijkt inderdaad alsof je op slippers loop zo licht.

   Geweldige schoenen!

   • Hi Freek!

    Leuk dat je ons laat weten wat je ervan vind! Zelf vinden we de schoen ook ontzettend lekker. De aankomende wedstrijden gaan we er dan ook lekker op lopen!

    Veel loopplezier!

  2. Eens met alle lovende reacties.
   Superlatieven vind ik wat overdreven.
   Ze lopen inderdaad licht en mijn tijden
   zijn 5% beter.
   Echter met natte wegen/bruggetjes is
   het effect minder en heb ik het gevoel
   dat ik slip. Dan loop ik liever op “normale”
   schoenen.
   Kortom: ik vind het “mooi-weer-schoenen” ????

   • Beste Jan,

    Ik ben het helemaal eens met je opmerking omtrent het lopen op een nat wegdek. Zelf merk ik dit bij alle on running hardloopschoenen. De grip is dan wat minder, waardoor je toch een net wat andere looppas gaat aannemen. Als het droog is, dan is het een fantastische schoen!

  LAAT EEN REACTIE ACHTER